četvrtak, 3. ožujka 2016.

Čoko date puding

Ljubitelj si slatkoga , tražiš nešto fino,jednostavno i neodoljivo? Bez glutena, mlijeka i orašastih plodova

Pozivam te da isprobaš moj najnoviji recept, za koji ti je potrebno samo nekoliko sastojaka i jako malo vremena.



Sastojci:

-2 banane

-3 -4 žlice sirovog kakao praha

-2 žlice gustog kokos vrhnja- koristila sam dr. Goerg, vrhnje

-10-12 svježih datulja

Datulje potopite u vodi da omekšaju na nekoliko sati pa ih smiksajte u blenderu sa malo vode ili biljnog mlijeka, dodajte banane, kakao i vrhnje te miješajte do fine glatke kremaste teksture. Okus slatkoće prilagodite sami sebi.

Dobiveni puding poslužite sa narezanim bananama, a po želji možete dodati i kakao zrna, goji bobice, dehidriranu heljdu, kokos čips...







Nema komentara :

Objavi komentar